Többen kérdezik tőlem, hogy több néven van forgalomban a találmányomon alapuló géles készítmény. Melyik ezek közül az igazi,melyik a hamisítvány?

A termék először "Dr.Hummel Mikrorostos Biogél"-ként került forgalomba zárt MLM-rendszerben. Később jött egy forgalmazó, aki "Symbiogél"-ként forgalmazta a szabad kereskedelemben. Ezt a forgalmazót a GVH megbüntette a megtévesztő reklámjai miatt. A "Symbiogél"-t megpróbálta egy másik forgalmazó is sikerre vinni, de a kapott stigmával nehéz volt a siker. A "Symbiogél" így csendesen "kimúlt".


De jött egy másik feljelentés is, ennek eredménye az lett, hogy a "Dr.Hummel MIkrorostos Biogél" névből el kellett hagyni a "Dr" előtagot, mert az alkalmat adhat arra, hogy megtévessze a vásárlót azzal, hogy úgy tünhet fel a szemében a termék, amelyik befolyással lehet az egészségre. A "bio" szórol is le kellett mondani, mert az meg azzal tévesztheti meg a vásárlót, mintha a termék biotermesztés eredménye lenne. Így maradt a termék neve: "Hummel Mikrorostos Gél". Mivel a "Dr.Hummel"-t nem használhatom a termékeim nevében, kreáltam egy "Dr:Hummel" logót saját aláírásomból. Ha ez megtalálhtó a termék címkéjén, akkor nem hamisítvány. A biogél újabb fejlesztése a "Primbiotic Gel", ezzel a védett névvel is csak eredeti termék került a piacra.

Több egykori vevőm hívta fel a figyelmemet egy igazi hamisítványra. Azért hívtak, hogy mi történt a gélemmel, mert hasmenése van ettől "Dr. Mikrorostos Biogél" nevű terméktől. Ez egy sima gyümölcsvelő, ami ozmotikus hasmenést okoz. Megkerestem a neten ezt a terméket, meg is találtam. Ezennel, kijelentem, hogy semmi közöm hozzá!

 

BIOGÉL 500 ml

Mikorbiológiai eredetű, a bélbolyhok regenerációját, kitisztítását segíti
 
A jó bélflóra:
meggátolja a patogén kórokozók elszaporodását
segít megakadályozni a hasmenést, székrekedést, továbbá az agyműködést javítja
segíti az ásványi sók, nyomelemek felszívódását
segíti a CA, Mg, Fe megkötését
erősíti az immunrendszert
hozzájárul a bél szerkezetének javításához
segít a zsíranyagcserében
segíti a koleszterin, trigliceridszint csökkenését
hozzájárul a K vitamin /vérzéscsillapítás/ termeléséhez

Figyelmeztetésül kimásoltam a www.vlnet.hu honlapjáról.

Több hamisítványról nem tudok, de értesítsük egymást, ha felbukkan egy újabb.

süti beállítások módosítása